TEKE Oy            phone0407302862            emailmyynti@teke.fi

TEKEn palvelut

TEKEn palveluita ovat eri pintakäsittelyurakoinnit, kuten metalli- ja betonipinnoitukset, voimalaitospuhdistukset (kuten eri lämpöpinnat ja turbiinit) sekä tarkastuspalvelut. TEKEn henkilökunnalla on yhteensä yli 80 vuoden kokemus erilaisista pintakäsittely tehtävistä.

Oikealta pääset lukemaan tarkemmin palveluistamme.

Pinnoitukset

Käytössämme on erilaisia suorituskykyisiä pinnoitteita mm. seuraaviin vaatimuksiin:

  • hankaus
  • eroosio
  • korroosio
  • kemikaalirasitus
  • lämpötilarasitus

Pinnoitamme mm. säiliöt, ruuvit, kyypit, varoaltaat, vesitornit, paperikonerungot, lattiat, seinät ja katot, kohteita on lukemattomia. 

TEKE puhdistukset

TEKE-voimalaitospuhdistukset mm. tulistimille, ekolaitteille, luvoille, kattilanseinille ja sähkösuotimille. TEKE-puhdistus on kuiva ja kemikaaliton puhallus-/puhdistusmenetelmä. Puhallusmateriaalina käytetään  valikoituja, hyväksyttyjä luonnonmineraaleja tai rakeita.

Sponge-Jet

Sponge-Jet on pölytön puhallusmenetelmä, jossa puhallusmateriaalina käytetään polyuretaani sientä. Puhallusmateriaalin sisällä on esimerkiksi alumiinioksidi partikkeleita puhdistukseen ja profilointiin. Pölyttömyys perustuu siihen, että puhdistettavan/profiloitavan pinnan hiukkaset tarttuvat polyuretaanisieneen, eivätkä ne leviä ympäristöön. Teoriassa suurella nopeudella sieni "littaantuu" pintaan ja muodostaa sinne tyhjiön. Samaan aikaan partikkelit tulevat sienestä esiin ja ne rikkovat sekä irroittavat pinnasta halutun osan. Sitten sieni palaa takaisin alkuperäiseen muotoon ja sitoo samalla pinnasta irronneet partikkelit itseensä ja sieni kimpoa kokonaisena pinnasta pois.

Sponge-Jet turbiinipuhdistukset

TEKE on kehittänyt yhteistyössä Helsingin Energian kanssa turbiinien puhdistusmenetelmää. Kehityksen ansiosta turbiini ja sen osat voidaan puhdistaa nyt hellävaraisesti turbiinisalissa, eikä kalliita ja riskialttiita kuljetuksia enää tarvita. TEKE ja Helen palkittiin Teolliset Palvelut 2011 – messuilla kunnossapidon kehittäjä 2011 palkinnolla.

Rakennevahvistukset

Vahvistamme rakenteita hiilikuitulaminaateilla. Hiilikuidulla voidaan vahvistaa olemassa olevia rakenteita lähes huomaamattomasti ja rakenteista saadaan paremmin kantavia.

TEKE tarkastuspalvelut

TEKE on tarkastanut ja dokumentoinnut mm. yli 10 savupiipun ulko- ja/tai sisäpuolet. Yhteistyökumppanien avulla saamme selville rakenteiden todellisen kunnon!